• Ulstrup Skole
  • Arne Rasmussen den 09-02-2016
    Om 4 årgangs på Naturvidenskabernes hus i Bjerringbro
    Marlene Spanggaard Christensen den 07-01-2016

TEKNIK10 – en anderledes 10. klasse på Hadsten Skole og Den jydske Haandværkerskole

Teknik10 er en erhvervsrettet 10. klasse, der kombinerer fagene dansk, engelsk og matematik på Hadsten Skoles 10. klassecenter med erhvervsfag på Den jydske Haandværkerskole (DjH). Her er der fuld fart på din faglige, personlige og sociale udvikling.

Du oplever en afvekslende skoledag, hvor du både bruger tid i klasselokalerne på Hadsten Skole og i værkstederne på Den jydske Haandværkerskole. Samtidig er du en del af spændende ungdomsmiljøer begge steder.

Du afslutter TEKNIK10 med 10. klasseprøven i dansk, engelsk og matematik. TEKNIK10 gør dig klar til at komme videre på en erhvervsuddannelse, en EUX, der kombinerer en erhvervsuddannelse med gymnasiale fag eller en helt tredje ungdomsuddannelse.

Du kan begynde på TEKNIK10 efter 9. klasse og tilmelding sker via optagelse.dk.

Læs mere om en anderledes 10. klasse i folderen.

Ingen aktuelle nyheder